آشنایی با روش تهیه کمپوت زردآلو با مایکروفر

0
با استفاده از مایکروفر، کمپوت زردآلوی خوش طعمی تهیه کرده و به عنوان میان‌ وعده میل کنید.

مواد لازم:

زردآلو: ۵۰۰ گرم

شکر: ۱۳۰ گرم

وانیل: یک قاشق مرباخوری

آب: ۰٫۴ لیتر

طرز تهیه:

زردآلو‌ها را شسته و به دونیم کرده هسته‌های آن را بگیرید. در یک ظرف گود مناسب بریزید ، آب را به آن اضافه کنید درب آن را گذاشته و به مدت ۵ دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر قرار دهید. سپس شکر و وانیل را به آن اضافه کرده و مجددا به مدت ۶-۵ دقیقه با قدرت ۱۰۰% بدون درب داخل مایکروفر قرار دهید. ( در این فاصله ان را یکبار هم بزنید ).

توجه:

بنا به سلیقه خود می‌توانید مقدار شکر را کمتر یا بیشتر انتخاب کنید.

 

برای امتیاز دادن به این مطلب اینجا کلیک کن
[کل آراء: 0 میانگین: 0]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *