آموزش آشپزی: طرز تهیه ته‌چین بادمجان

اشتراک گذاری :

مهارتهای زندگی

مواد لازم: قارچ خردشده: ۳۵۰ گرم، بادمجان: ۶ تا ۷ عدد متوسط، ماست چکیده: ۲ لیوان، تخم‌مرغ: ۴ عدد، زعفران حل شده: ۳ قاشق غذاخوری، نمک و فلفل و روغن: به میزان لازم، پیاز: یک عدد، برنج: ۴ لیوان.

طرز تهیه:

ابتدا برنج را بشویید و چند ساعت قبل از پخت، با مقداری نمک خیس کنید. بادمجان‌ها را برش‌های حلقه‌ای بزنید و در آب و نمک بگذارید. بعد از یک ساعت درآورید، خشک کنید و سرخ کنید. برنج را پخته و آبکش کنید. پیاز را نگینی خرد کرده و تفت دهید. قارچ را اضافه کنید و با پیاز سرخ کنید. ماست را در ظرفی ریخته و تخم‌مرغ‌ها را در آن بشکنید و با همزن، خوب بزنید تا صاف و یکدست شود. نمک و فلفل و زعفران را به آن اضافه کنید. نصف برنج پخته شده را به آن افزوده و مخلوط کنید. مقداری روغن را در قابلمه بریزید و مخلوط برنج و ماست را در قابلمه ریخته و آن را صاف کرده و بادمجان‌ها را روی برنج چیده و بعد قارچ را روی بادمجان بریزید و برنج سفید را روی آن ریخته و مجددا این کار را تکرار کنید تا مواد تمام شده و در انتها کمی آن را فشرده کنید و روی آن روغن آبکرده بریزید و به مدت ۴۰ دقیقه دم بگذارید. ته‌چین را در قابلمه نچسب درست کنید و پس از دم کشیدن، آن را برگردانیده و اطراف آن را با فلفل سبز و زیتون تزئین کنید.

منبع: جام جم آنلاین

برای امتیاز دادن به این مطلب اینجا کلیک کن
[کل آراء: 0 میانگین: 0]

Related Images:

Visits: 16

محمد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Next Post

ریش سفید موسیقی خطش را از شجریان جدا کرد؟!

س مه 5 , 2015
از‌‌ همان ابتدا که او کارهای سیاسی اجتماعی‌اش در موسیقی ایرانی را شروع کرد، می‌دانست که «محمدرضا شجریان» به عنوان خواننده، تنها امکان فنی و هنری اجرای کارهایی مثل «شب نورد»، «سپیده» و … را دارد و نه ظرفیت فرهنگی – سیاسی آن را. به همین خاطر بعد‌ها که به […]

شاید این مطالب را دوست داشته باشی

نودیها

مجله سرگرمی نودیها

ما سعی کردیم با دیگر مجله های موجود در اینترنت کمی متفاوت باشیم اینجا اگر جستجو کنید مطالب متنوع بسیاری خواهید یافت. بیش از 16000 مطلب ...