ضرر شکر بیشتر است یا نمک؟

اشتراک گذاری :
نودیها : بسیاری از افراد بر این باور هستند که بدترین و مضرترین طعم‌دهندگان مواد غذایی و یکی از عوامل مهم بیماری‌های قلبی و افزایش فشار خون نمک است. از طرف دیگر، مصرف شکر نیز معایب خاص خود را دارد و با افزایش قند خون خطر ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها همچون دیابت افزایش می‌یابد.
شکی نیست که نمک و شکر آفت‌های سلامتی هستند اما بسیاری از محققان نشان داده‌اند که ضرر نمک به اندازه ضرر شکر نیست. در واقع، مصرف شکر خطرناک‌تر است و علاوه بر این تاثیرات منفی نمک را نیز افزایش می‌دهد. عده‌ای از دانشمندان از موسسه قلب آمریکا به همکاری عده‌ای از متخصصین قلب از مرکز پزشکی مونته فیور بر این موضوع تحقیق کردند که از بین شکر و نمک کدام مضرتر است. آن‌ها بر روی حیوانات و انسان‌ها آزمایش‌هایی را انجام دادند و تاثیر این مواد را بر سلامتی افراد بررسی کردند.
نتایج تحقیقات آن‌ها نشان داد که به علت تاثیرات منفی شکرهای مختلف همچون فروکتوز در بدن، مشکلات قلبی عروقی و فشار خون به طور چشمگیری افزایش می‌یابد. از طرف دیگر داده‌های آن‌ها نشان داد که کاهش چشمگیر مصرف نمک می‌تواند به سلامتی آسیب بزند. شاید به این علت که ما همواره شنیده‌ایم که مقدار مصرف نمک را باید کاهش دهیم این خبر شوکه‌کننده باشد اما دلیل آن این است که کاهش مصرف نمک می‌تواند سبب افزایش اشتها و افزایش پرخوری شود.
باشگاه خبرنگاران
برای امتیاز دادن به این مطلب اینجا کلیک کن
[کل آراء: 0 میانگین: 0]

Related Images:

Visits: 110

مرتضی - مدیر اصلی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Next Post

ویروس خطرناک زیکا در این کشورها

س فوریه 9 , 2016
نودیها :  کارشناسان ایالات متحده دو واکسن بالقوه برای مبارزه با بیماری زیکا تولید کرده‌اند اما در عین حال اعتراف کرده‌اند که استفاده از آن تا سال‌ها امکان پذیر نخواهد بود. بررسی‌ها نشان می‌دهند، پژوهشگران امیدوار هستند آزمایش‌های بالینی واکسن را بر روی نمونه‌های انسانی از اواخر سال میلادی جاری […]

شاید این مطالب را دوست داشته باشی

نودیها

مجله سرگرمی نودیها

ما سعی کردیم با دیگر مجله های موجود در اینترنت کمی متفاوت باشیم اینجا اگر جستجو کنید مطالب متنوع بسیاری خواهید یافت. بیش از 16000 مطلب ...