غذاهایی که قدرت باروری را صدها برابر می‌کند

اشتراک گذاری :
کارشناسان به خانواده‌هایی که خواهان بچه‌دار شدن هستند، توصیه می‌کنند از موادغذایی زیر برای تقویت قدرت باروری استفاده کنند.
گفتنی است، از جمله این مواد غذایی میوه آووکادو، گوجه فرنگی، روغن زیتون، آب چغندر، گردو، مارچوبه، آجیل، تخم‌مرغ،‌ انار و ماهی قزل‌آلا است.
بررسی‌ها نشان می‌دهند، در ماهی قزل‌آلا به دلیل غنی بودن از مواد مغذی و خاصیت ضدالتهابی می‌تواند برای تقویت سیستم ایمنی، سلامت قلب، مغز و چشم مورد استفاده قرار گیرد.
چغندر نیز به دلیل دارا بودن آنتی‌اکسیدان‌های منحصر به فرد به ویژه می‌تواند با مشکل افزایش سن و بروز ناباروری مقابله کند و پزشکان به ویژه خوردن آب چغندر را به زنان تحت درمان IVF به عنوان یک بهبودکننده عبور جریان خون به رحم برای نگه داشتن جنین توصیه اکید می‌کنند.
انار نیز می‌تواند مانع از صدمه به مغز جنین به دلیل غنی بودن از انواع ویتامین‌های C، K و اسیدفولیک شود و خوردن آن در دوران بارداری توصیه اکید می‌شود.
میوه آووکادو نیز به دلیل دارا بودن ویتامین E می‌تواند سبب بهبود پوشش اندومتر «پوشش داخلی رحم» شده و به نگهداری از جنین و جلوگیری از بروز سقط جنین کمک کند.
منبع : باشگاه خبرنگاران
برای امتیاز دادن به این مطلب اینجا کلیک کن
[کل آراء: 0 میانگین: 0]

Related Images:

Visits: 337

محمد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Next Post

مرغ‌های هورمونی عامل نازایی/ افزایش زایمان زودرس در جامعه

د آوریل 20 , 2015
نسیم سنجری، رئیس انجمن زنان و مامایی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: آمار دقیقی در خصوص میزان نازایی وجود ندارد و آمارهایی که در این زمینه ارائه می‌شود مربوط به مراکز درمانی دولتی و آمار مراکز درمانی خصوصی در آن وجود ندارد. وی افزود: شیوع نازایی […]

شاید این مطالب را دوست داشته باشی

نودیها

مجله سرگرمی نودیها

ما سعی کردیم با دیگر مجله های موجود در اینترنت کمی متفاوت باشیم اینجا اگر جستجو کنید مطالب متنوع بسیاری خواهید یافت. بیش از 16000 مطلب ...