چگونه از نان نگهداری کنیم که بیات نشود

اشتراک گذاری :

تنها راه پیشگیری از بیات شدن نان، نگه داشتن آن در فریزر در دمای منفی ۱۰ تا منفی ۴ درجه سانتیگراد است.

 

شاید خود شما هم به طور تجربی متوجه تفاوت های بین این دو شرایط نگهداری شده  باشید؛ هنگامی که نان را در فریزر می گذاریم، رطوبت یا آب موجود در بافت آن منجمد می شود و دیگر آبی در بافت نان نمی ماند که میان مولکول های پروتئین و نشاسته منتقل و کریستاله شود، به این ترتیب می توان نان را به مدت ۳-۲ ماه در فریزر نگه داشت. با بیرون آوردن نان از فریزر، آب منجمد شده بافت آن دوباره به حالت مایع برمی گردد و حالت تازه به خود می گیرد.

 

 

اما در محیط یخچال و اتاق، آب موجود در بافت نان نه تنها به نقطه انجماد نمی رسد بلکه میان مولکول های پروتئینی و نشاسته ای، منتقل و باعث کریستاله شدن این مولکول ها و بیات شدن نان می شود.

 

جالب است بدانید در روستاها یا مناطقی که به یخچال دسترسی ندارند، برای افزایش ماندگاری نان آن را زیر آفتاب خشک می کنند؛ با این کار آب از بافت نان حذف می شود و روند بیات شدن نان رخ نمی دهد. سرانجام اینکه اگرچه توصیه ما به خرید روزانه نان است، اما اگر به هر دلیلی بیش از مصرف یک وعده نان در اختیار دارید، آن را در فریزر قرار دهید و با توجه به نوع نان قبل از مصرف آن را ۲۰-۵ دقیقه در دمای اتاق بگذارید. (لقمه)

ساجده

برای امتیاز دادن به این مطلب اینجا کلیک کن
[کل آراء: 0 میانگین: 0]

Related Images:

Visits: 3

محمد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Next Post

طبیعت مازندران

چ جولای 22 , 2015
  برای امتیاز دادن به این مطلب اینجا کلیک کن [کل آراء: 0 میانگین: 0]Related Images:Visits: 3

شاید این مطالب را دوست داشته باشی

نودیها

مجله سرگرمی نودیها

ما سعی کردیم با دیگر مجله های موجود در اینترنت کمی متفاوت باشیم اینجا اگر جستجو کنید مطالب متنوع بسیاری خواهید یافت. بیش از 16000 مطلب ...