دانلود صوت برنامه جدال با حضور دکتر امیر حسین ثابتی / مخالفان مذاکره چه راه حلی برای مسایل کشور دارند؟دانلود صوت سخنرانی دکتر خوش چشم ۳۰ شهریور ۱۴۰۴ – آیا جنگ می شود ؟دانلود آهنگ علاج محسن چاوشی با کیفیت عالی + موزیک ویدئومطالب نودیها در مورد برجام

نام فرد ایرانی که در مکه جان خود را از دست داد اعلام شد/ یک کشته و ۲۰ مجروح در بین زائران ایرانی

رییس سازمان حج و زیارت گفت: بر اساس آخرین آمار های گرفته شده از بیمارستان های مکه یک نفر از زایران ایرانی فوت کرد و شمار مجروحین به ۲۰تن افزایش یافت.

سعید اوحدی رییس سازمان حج و زیارت در گفت و گو با خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران  جوان با اشاره به آخرین وضعیت مصدومین حادثه سقوط جرثقیل در مسجدالحرام اظهار کرد: بر اساس آخرین آماری که از همه بیمارستان های مکه گرفته شده است متاسفانه یک تن از زائران ایرانی به نام “سیف الله اسدی” بر اثر این حادثه کشته شده و تعداد مصدومین ایرانی نیز به ۲۰نفر افزایش یافته است.
 وی در ادامه افزود: یازده نفر از مصدومین در بیمارستان های ایرانی بستری شده اند که تعدادی از آنان بعد از درمان سرپایی مرخص خواهند شد.
اوحدی تاکید کرد: ۸تن از مصدومین که به درمان بیشتری نیاز دارند در بیمارستان نور سعودی ها بستری هستند.
رییس سازمان حج و زیارت با بیان اینکه تعداد کشته شدگان این حادثه به ۸۰ تن رسیده است گفت: بیشتر این زائران مربوط به کشورهای هند، پاکستان و اندونزی هستند.
وی در پایان تصریح کرد: در حال حاضرفضای مسجدالحرام پاکسازی شده است و درهای آن به روی زائران گشوده است و زائران ایرانی که وارد مکه می شوند میتوانند اعمال خود را انجام دهند.

 

برای امتیاز دادن به این مطلب اینجا کلیک کن
[کل آراء: 0 میانگین: 0]

رحیم-مدیر اصلی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *