دانلود صوت برنامه جدال با حضور دکتر امیر حسین ثابتی / مخالفان مذاکره چه راه حلی برای مسایل کشور دارند؟دانلود صوت سخنرانی دکتر خوش چشم ۳۰ شهریور ۱۴۰۴ – آیا جنگ می شود ؟دانلود آهنگ علاج محسن چاوشی با کیفیت عالی + موزیک ویدئومطالب نودیها در مورد برجام

پذیرایی از المپیکی‌ها با ۴۰ نوع میوه برزیلی

مسئولان برگزاری المپیک ۲۰۱۶ ریو قرار است با ۴۰ نوع میوه استوایی از ورزشکاران حاضر در دهکده بازی‌ها پذیرایی کنند.

نودیها: ۳۷ روز تا آغاز المپیک ۲۰۰۸ باقی مانده و مسئولان برگزاری این بازی‌ها در تلاش هستند تا بهترین امکانات را برای ورزشکاران و مقامات کشورهای مختلف فراهم کنند.

یکی از امکانات، فراهم کردن ۴۰ نوع میوه استوایی است. این خبر در حالی منتشر شده که اوسین بولت در المپیک ۲۰۰۸ پکن هزار ناگت مرغ مصرف کرد و مایکل فلپس نیز برای سیر کردن خودش دست به دامن ماکارونی، پیتزا و ساندویچ تخم مرغ شد اما حالا در المپیک ۲۰۱۶ ورزشکاران با استفاده از یک دوز کامل از ویتامین‌ها و مواد معدنی با مصرف میوه‌های مختلف تشویق خواهند شد.

این ۴۰ نوع میوه قرار است در بزرگترین رستوران موقت جهان در زمان بازی‌های المپیک و پارالمپیک در دسترس افراد مختلف قرار بگیرد.

خبرگزاری تسنیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *