دانلود صوت برنامه جدال با حضور دکتر امیر حسین ثابتی / مخالفان مذاکره چه راه حلی برای مسایل کشور دارند؟دانلود صوت سخنرانی دکتر خوش چشم ۳۰ شهریور ۱۴۰۴ – آیا جنگ می شود ؟دانلود آهنگ علاج محسن چاوشی با کیفیت عالی + موزیک ویدئومطالب نودیها در مورد برجام

دختر شاهزاده سعودی از المپیک ریو اخراج شد

وزیر امنیت داخلی برزیل ضمن اعلام خبر اخراج دختر شاهزاده سعودی از برزیل، خواستار جلوگیری از ورود شخصیت های منسوب به کشورهای بدنام در قالب مقام های ورزشی به کشورش شد.

نودیها: وزیر امنیت داخلی برزیل از فراهم آوردن تمهیداتی جهت جلوگیری از آنچه وی ورود برخی از اعضای کاروان های ورزشی کشورهای بدنام خواند، خبر داد.

 

«سرخیو اچگوین»، در پاسخ به سوال خبرنگار آژنسیا برزیل در مورد حضور شاهزاده «ریما بنت بندر» دختر شاهزاده بندر بن سلطان که اخیرا به سمت معاونت بخش زنان کمیته ملی ورزش عربستان منصوب شده گفت: دوستان من در پلیس فدرال تمام تلاش خود را برای تامین امنیت کشور در طول مدت برگزاری بازیهای المپیک می کنند.

 

وی افزود: آنها (افراد پلیس) نسبت به حضور اعضای کاروانهای برخی کشورهای بدنام در لباس مسئولان ورزشی کاملا هوشیار هستند.

 

آچگوین تاکید کرد: به ما خبر داده شده است که شاهزاده سعودی با هئیت ورزشکاران المپیک به برزیل آمده است و دستور داده ایم که این شاهزاده هرچه سریع تر از کشور خارج شود. در این زمینه می بایست اقداماتی صورت گیرد تا از همان ابتدای کار از ورود اینگونه افراد به المپیک جلوگیری شود.

 

گفتنی است، طبق اسناد منتشر شده ۲۸ صفحه ای از سوی وزارت دادگستری آمریکا در مورد حادثه ۱۱ سپتامبر، شاهزاده بندر که در آن زمان سفیر عربستان در آمریکا بوده در رخداد این فاجعه انسانی دخیل بوده است.

وی همچنین از اعضای موثر در تشکیل گروه تروریستی داعش به حساب می آید.

خبرگزاری دانشجو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *