🏠 خانه 🧭 ابزار اخبار 🔑 ورود
پدر شهید حججی:سعی کردم خودم در مسیر درست گام بردارم | مجله نودیها

پدر شهید حججی:سعی کردم خودم در مسیر درست گام بردارم

✍️ نویسنده: 4

سایت نودیها :  محمدرضا حججی امشب در یادواره شهدای پایگاه مقاومت جانبازان این شهرستان اظهار کرد: شهید محسن حججی در کارهای دینی، فرهنگی و تحقیقی بسیار جدی و مصمم بود.

وی از جدیت به عنوان یکی از ویژگی‌های بارز شخصیتی شهید حججی یاد و تاکید کرد: فرزندم از کودکی در روضه‌ها و آئین‌های عزاداری امام حسین(ع) شرکت می‌کرد و درباره شناخت آن حضرت بسیار جدی بود.

پدر شهید حججی خاطرنشان کرد: همین جدیت بود که موجب شد، نخستین کتاب غیر درسی که محسن بخواند، مقتل امام حسین(ع) باشد.

حججی در پاسخ به سوالی در خصوص موفقیتش در تربیت شهید محسن حججی گفت: سعی می‌کردم، به‌عنوان یک پدر در وهله اول خودم در مسیر درست گام بردارم و آن را به فرزندم بیاموزم.

وی که شغلش راننده تاکسی است، تØ£کید کرد: از طرفی به حلال بودن رزق و روزی بیشتر اهمیت داده و می‌دهم، تا بیشتر بودن آن!

پدر شهید محسن حججی در ادامه خطاب به همه پدران و مادران تØ£کید کرد: هر چیزی که از فرزندشان می‌خواهند، پیش از آن‌ها خودشان به آن عمل کنند و این‌گونه به آن‌ها بیاموزند.

وی تصریح کرد: پدران برای فرزندانشان مرد عمل باشند، تا فرزندان از آن‌ها الگوگیری کرده و به پدرهایشان افتخار کنند.

فارس

💬 دیدگاه‌ها (0)

💭

هنوز دیدگاهی ثبت نشده. اولین نفر باشید!

📝 ثبت دیدگاه جدید

✅ دیدگاه شما پس از تایید مدیر نمایش داده می‌شود.