🏠 خانه 🧭 ابزار اخبار 🔑 ورود
وزارت امورخارجه پیشنهاد استفاده از «خودرو سمند» در تشریفات را اجرا نکرد | مجله نودیها

وزارت امورخارجه پیشنهاد استفاده از «خودرو سمند» در تشریفات را اجرا نکرد

✍️ نویسنده: 9
نودیها:نماینده مردم اصفهان در مجلس از بررسی خرید خودروهای لوکس قاچاق از سوی وزارت امورخارجه در کمیسیون صنایع و معادن خبر داد.
 
حمیدرضا فولادگر نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی   با اشاره به خرید خودروهای لوکس قاچاق  از سوی وزارت امورخارجه، گفت: در سال‌های گذشته که جمعی از نمایندگان از شرکت ایران خودرو بازدیدی داشتند، پیشنهادی مبنی بر اینکه وزارت امورخارجه از خودروهای ساخت داخل برای تشریفات استفاده کند، ارائه کردند.
 
وی ادامه داد: مسئولان ایران خودرو نیز مکاتباتی با وزارت امورخارجه در همین زمینه داشتند تا حداقل این وزارتخانه در بحث‌های تشریفات از خودروی سمند «سریر» استفاده کند که این اتفاق رخ نداد.
 
نماینده مردم اصفهان در مجلس تصریح کرد: قطعاÙ‹ خرید خوردوهای لوکس برای استفاده در سفارتخانه‌ها وکنسولگرهای کشورمان مغایر با اقتصاد مقاومتی است و قطعاÙ‹ این موضوع در کمیسیون صنایع و معادن مجلس بررسی می‌شود.
رجانیوز

💬 دیدگاه‌ها (0)

💭

هنوز دیدگاهی ثبت نشده. اولین نفر باشید!

📝 ثبت دیدگاه جدید

✅ دیدگاه شما پس از تایید مدیر نمایش داده می‌شود.