🏠 خانه 🧭 ابزار اخبار 🔑 ورود
دو شامپوی سر غیرمجاز در ایران | مجله نودیها

دو شامپوی سر غیرمجاز در ایران

✍️ نویسنده: islammoviea
🏷️ دسته: 182
📊 بازدید: 104

زیبایی و آرایش مو

دو شامپوی تقلبی خارجی که از سوی وزارت بهداشت اعلام شده در ادامه.

، علی اکبر جعفریاری، نماینده و بازرس ویژه رئیس سازمان غذا و دارو و مدیر کل آمار و فناوری اطلاعات از توزیع دو نوع شامپوی تقلبی و جعلی در بازار خبر داد.

وی گفت: این شامپوها با برندهای (CLEAR) و (PANTENE) که هر دو دارای برچسب تقلبی با شماره (2370818058924515) است که دارای محتویات غیربهداشتی بوده و به هیچ وجه مورد تایید وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو نیست.

جعفریاری گفت: از مصرف کنندگان تقاضا داریم که در هنگام خرید حتماÙ‹ به اصل بودن کالا از طریق کنترل برچسب های اصالت اطمینان پیدا کنند و در صورت مشاهده هرگونه کالای تقلبی در بازار حتما موارد را به سازمان غذا و دارو اطلاع دهند.

نماینده و بازرس ویژه رئیس سازمان غذا و دارو گفت: با متخلفان کالاهای تقلبی و هرگونه تخلف جزئی برخوردهای قانونی خواهد شد و پرونده آن ها به دستگاه های ارسال و معرفی می شوند.

وی گفت: فروشندگان این نوع کالاها باید آن ها را به شرکت های توزیع و پخش مرجوع کنند.

منبع : فارس

💬 دیدگاه‌ها (0)

💭

هنوز دیدگاهی ثبت نشده. اولین نفر باشید!

📝 ثبت دیدگاه جدید

✅ دیدگاه شما پس از تایید مدیر نمایش داده می‌شود.