🏠 خانه 🧭 ابزار اخبار 🔑 ورود
وزارت دادگستری آمریکا: «رضا ضراب» در آمریکا دستگیر شد | مجله نودیها

وزارت دادگستری آمریکا: «رضا ضراب» در آمریکا دستگیر شد

✍️ نویسنده: 4

به گزارش نودیها :‌ وزارت دادگستری آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد علیه سه نفر به اتهام تلاش برای دور زدن تحریم‌های ایران، پولشویی و تخلفات بانکی کیفرخواست صادر کرده است. یک نفر از این سه نفر در آمریکا دستگیر شده است.

وزارت دادگستری آمریکا اعلام کرده علاوه بر رضا ضراب، تاجر ایرانی - ترکیه‌ای، دو نفر دیگر هم به ورود در مبادلات مالی چند صد میلیون دلاری از طرف دولت ایران و سازمان‌های این کشور متهم شده‌اند.

در این بیانیه آمده است: «در دادگاه منطقه‌ای ایالت نیویورک، کیفرخواستی علیه "رضا ضراب"، شهروند ۳۳ ساله دارای تابعیت ایرانی - ترکیه‌ای مقیم ترکیه، "کاملیا جمشیدی"، شهروند ۲۹ ساله ایرانی، و "حسین نجف‌زاده"، شهروند ۶۵ ساله ایرانی، به اتهام ورود در مبادلات مالی چند صد میلیون دلاری از طرف دولت ایران و سایر موسسات ایرانی تحت تحریم‌های آمریکا، پولشویی برای پیشبرد این مبادلات غیرقانونی و فریت چندین نهاد مالی از طریق پنهان کردن ماهیت واقعی این مبادلات، صادر شد.»

رضا ضراب، مطابق این بیانیه روز ۱۹ مارس ۲۰۱۶ دستگیر شد و روز ۲۱ مارس در دادگاه فدرال میامی حاضر شد. جمشیدی و نجف‌زاده مطابق این ادعاهاف متواری هستند.

فارس

💬 دیدگاه‌ها (0)

💭

هنوز دیدگاهی ثبت نشده. اولین نفر باشید!

📝 ثبت دیدگاه جدید

✅ دیدگاه شما پس از تایید مدیر نمایش داده می‌شود.