زمان آماده سازی:

کمتر از ۳۰ دقیقه

زمان پخت:

۳۰ دقیقه تا یک ساعت

نوع خوردنی:

نوشیدنی

خوردنی برای چند نفر:

۴

وعده:

میان وعده

منطقه / قومیت:

ایرانی

مناسبت:

تابستان

مواد اولیه

آب نیم لیتر

شکر (‌به دلخواه بستگی به ذائقه شما دارد)

زعفران سائیده شده نصف قاشق غذاخوری

گلاب (‌۳ قاشق غذا خوری)

گام ۱

آب را در قابلمه گذاشته بگذارید تا بجوشد. سپس شعله اجاق را کم کرده به آن شکر اضافه کنید و خوب هم بزنید تا شکر در آب حل شود.

گام ۲

زعفران را که از قبل در آب خیسانده  و حل شده را به آن اضافه کنید.

گام ۳

هم بزنید تا مواد یک دست شود.

گام ۴

بعد از چند دقیقه به آن گلاب اضافه کنید.

گام ۵

حدود یک ربع دیگر بگذارید روی حرارت تا غلیظ شود. سپس آن را در ظرف شیشه ای تمییز در دار ریخته در یخچال نگهداری نمایید.

گام ۶

هنگام سرو کردن یک سوم لیوان را شربت و مابقی را آب خنک همراه با یخ بریزید. این شربت خوش رنگ و بو، نوشیدنی رایج در کشور ما مخصوصا خراسان می باشد و در روزهای گرم تابستانی بسیار گوارا و دلچسب است.

منبع : سایت آشپزی گام به گام

برای امتیاز دادن به این مطلب اینجا کلیک کن
[کل آراء: 0 میانگین: 0]

1 thought on “طرز تهیه شربت زعفران

  1. طرز تهیه شربت سکنجبین گفت:

    مرسی از شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *