چند ترفند برای کنترل فشار خون

اشتراک گذاری :

نودیها:فشار خون نیرویی است که توسط جریان خون به دیواره رگ ها وارد می شود تا خون در سراسر رگ ها و بدن جریان یابد. اگر این نیرو افزایش پیدا کند و در طول زمان ثابت باقی بماند، بدن با مشکلات زیادی روبرو می شود. کنترل فشار خون فرآینده پیچیده ای نیست و به راحتی می توان با اجتناب از مواد غذایی و عوامل تحریک کننده بر آن چیره شد.

– خوراکی‌هایی که باید محدود کنید

 

غذاهای کنسروی، آماده و فرآوری شده

 

این غذاها حاوی مقادیر قابل ملاحظه ای نمک، مواد نگهدارنده و ادویه هستند و سبب افزیش فشار خون می شوند. نمک این غذاها بیش از حد مجاز است.

 

انواع شیرینی و کیک

 

کیک و شیرینی منبع شکر و چربی های اشباع است که علاوه بر افزایش وزن، یکی از مهمترین دلایل افزایش فشار خون محسوب می شود.

 

رب و سس گوجه فرنگی کنسرو شده

 

رب و سس گوجه فرنگی کنسروشده حاوی مقادیر بالای نمک است و استفاده از آن برای بیماران مبتلا به فشار خون به هیچ وجه توصیه نمی شود.

 

مشروبات الکلی

 

مشروبات الکلی یکی از مهمترین دلایل افزایش فشار خون و صدمه به سیستم قلب و عروق است.

 

 

لبنیات پرچرب

 

غذاهای چرب

 

شور و ترشی های پرنمک

 

گوشت قرمز

 

راهکارهای کاهش فشار خون

 

میزان نمک در وعده های غذایی را کاهش دهید

 

وزن خود را کاهش دهید.

 

به طور مرتب ورزش کنید.

 

از مواد معدنی مفید مانند پتاسیم، کلسیم و منیزیم بیشتر استفاده کنید.

 

سیب زمینی، موز، سبزیجات سبز پر رنگ، بادام، گوجه فرنگی، انواع کلم و قارچ حاوی این مواد معدنی مفید هستند.

 

از مصرف دخانیات اجتناب کنید.

 

در معرض دود سیگار قرار نگیرید.

 

از استرس و تنش دوری کنید.

 

روزانه حداقل هشت لیوان آب بنوشید.

 

فشار خون خود را به صورت روزانه بررسی کنید.

 

مصرف کافئین را به حداقل کاهش دهید.

 

از غذاهای گیاهی استفاده کنید.

 

شکلات تیره و کم شیرین بخورید.

 

خواب کافی داشته باشد.

رجانیوز

برای امتیاز دادن به این مطلب اینجا کلیک کن
[کل آراء: 1 میانگین: 1]

Related Images:

Visits: 52

موسوی - مدیر اصلی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Next Post

صرف ۲۸۶ لیتر آب برای تولید هر کیلو هندوانه در ایران

س آگوست 29 , 2017
نودیها:وزارت جهاد کشاورزی طی اطلاعیه ای اعلام کرد که میزان مصرف آب برای تولید هر کیلوگرم هندوانه در کشور کاهش یافته است و این رقم به ۲۸۶ لیتر آب رسیده است. در این اطلاعیه آمده است: مصرف آب در تولید هندوانه طی سال های(۹۵-۹۱) از ۱۲۵۰۰مترمکعب در هکتار به ۹۷۴۰ […]

شاید این مطالب را دوست داشته باشی

نودیها

مجله سرگرمی نودیها

ما سعی کردیم با دیگر مجله های موجود در اینترنت کمی متفاوت باشیم اینجا اگر جستجو کنید مطالب متنوع بسیاری خواهید یافت. بیش از 16000 مطلب ...