ساندویچ بادمجان پنیری
مواد لازم برای ۲ نفر ۱ عدد بادمجان, ۱ عدد تخممرغ, ۱.۲پیمانه پودر سوخاری, ۱.۴ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده, ۵ برگ اسفناج خردشده, ۱.۲پیمانه پنیر موتزارلای رنده شده, ۲ قاشق سوپخوری رب گوجهفرنگی, ۲ حبه سیر رنده شده, ۲ قاشق سوپخوری روغنزیتون, به میزان لازم نمک و فلفل, ۲ عدد نان همبرگری, روغن به میزان لازم
طرز تهیه:
۱. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. در یککاسه مناسب تخممرغ را با ۲ قاشق آب خوب مخلوط و مقداری نمک و فلفل را هم اضافه کنید. در یککاسه دیگر پودر سوخاری را با ۴/۱ پیمانه پنیر پارمسان و مقداری نمک و فلفل مخلوطکنید.
۲. بادمجان را پوست بگیرید، سپس آن را بهصورت حلقهای خردکنید و در مخلوط تخممرغ خوب بغلتانید، سپس آنها را در مخلوط پنیر و پودر سوخاری قرار داده و بغلتانید. در یک تابه مقداری روغن بریزید. حالا دو طرف بادمجانها را داخل تابه سرخکنید، سپس آنها را از تابه خارج کرده و داخل یک ظرف مناسب قرار دهید. حلقههای بادمجان را از وسط نصف کنید.
۳. در یک قابلمه کوچک رب گوجهفرنگی را با ۴ قاشق آب جوش مخلوطکنید و آن را روی حرارت قرار دهید. سیر رنده شده، روغنزیتون و مقداری نمک و فلفل هم بریزید. خوب هم بزنید تا سس آماده شود، سپس آن را از روی حرارت بردارید.
۴. چهار قاشق از سسی را که آماده کردهاید روی بادمجانها بریزید و آنها را کاملاً آغشته به سس کنید. نان ساندویچیها را از وسط نصف کنید. چند عدد بادمجان داخل آن قرار دهید، سپس ۲ برگ اسفناج روی بادمجانها قرار دهید.
۵. حالا روی آنها مقداری پنیر بریزید و دوباره تعدادی بادمجان روی مواد قرار دهید و روی بادمجانها مقدار دیگری پنیر بریزید و قسمت دیگر نان را روی مواد قرار دهید. ساندویچ دیگر را هم به همین روش آماده کنید.ساندویچها را به مدت ۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا پنیر داخل آنها آب شود، سپس آنها را سرو کنید.(آشپزی مثبت)
جام جم سرا