طرز تهیه شربت زعفران
زمان آماده سازی:
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت:
۳۰ دقیقه تا یک ساعت
نوع خوردنی:
نوشیدنی
خوردنی برای چند نفر:
۴
وعده:
میان وعده
منطقه / قومیت:
ایرانی
مناسبت:
تابستان
مواد اولیه
آب نیم لیتر
شکر (به دلخواه بستگی به ذائقه شما دارد)
زعفران سائیده شده نصف قاشق غذاخوری
گلاب (۳ قاشق غذا خوری)
گام ۱
آب را در قابلمه گذاشته بگذارید تا بجوشد. سپس شعله اجاق را کم کرده به آن شکر اضافه کنید و خوب هم بزنید تا شکر در آب حل شود.
گام ۲
زعفران را که از قبل در آب خیسانده و حل شده را به آن اضافه کنید.
گام ۳
هم بزنید تا مواد یک دست شود.
گام ۴
بعد از چند دقیقه به آن گلاب اضافه کنید.
گام ۵
حدود یک ربع دیگر بگذارید روی حرارت تا غلیظ شود. سپس آن را در ظرف شیشه ای تمییز در دار ریخته در یخچال نگهداری نمایید.
گام ۶
هنگام سرو کردن یک سوم لیوان را شربت و مابقی را آب خنک همراه با یخ بریزید. این شربت خوش رنگ و بو، نوشیدنی رایج در کشور ما مخصوصا خراسان می باشد و در روزهای گرم تابستانی بسیار گوارا و دلچسب است.
منبع : سایت آشپزی گام به گام
مرسی از شما