غربزدگی به اندازه انداختن قلاده بر گردن کودکان
نودیها:برخلاف اینکه راه های بسیاری برای مراقبت از کودکان وجود دارد گاهی اوقات، برخی از شیوه های پیشنهادی به مادران و پدرانی که فرزند کوچک دارند ارائه می شود که علاوه بر آزار و اذیت کودک، شان و شخصیت او را نیز زیر سوال می برد.
مادران در گذشته با حساسیت بسیار بالایی از فرزندان خود نگهداری می کردند و تحت هیچ شرایطی اجازه نمی دادند که کودکانشان از جلوی چشمشان دور شود.
همچنین مادرانی که در روستاها مجبور بودند که پا به پای مردان خود در کارهایی چون کشاورزی، بر سر زمین حضور داشته باشند، اطفال کوچک را به پشت کمر می بستند و همزمان کار خود را هم انجام می دادند و البته خیالشان هم راحت بود که فرزندشان در نزدیکی آن ها حضور دارد.
شیوه ای که امروز در تصاویر منتشر شده در شبکه های مجازی برای نگهداری و مراقبت از کودک به چشم می خورد روشی است که از مدت ها پیش، برای نگهداری حیواناتی چون سگ مورد استفاده قرار می گرفته است و متاسفانه امروزه از سوی شبکه ها و رسانه های بیگانه به عنوان روشی جدید به خانواده ها عرضه و ارائه می شود.
بستن قلاده به گردن کودک توسط پدر و مادر به بهانه مراقبت از او برای پیشگیری و محافظت از آزارهای احتمالی و پس از آن، کشاندن کودک در پاساژها و مراکز خرید، شیوه ای است که به نسخه شبکه های غربی برای پدرها و مادران امروزی پیچیده شده و کرامت و شان کودک را به کلی نادیده گرفته است.
این نسخه در حالی پیچیده می شود که مروجان این شیوه ها دم از حقوق بشر که هیچ، به صورت مداوم و مستمر از حمایت از حقوق حیوانات دم می زنند و ناقضان این حقوق را منفور و بی عاطفه معرفی می کنند.
قوی نماهای ضعیف کُش
در همه جای دنیا و به ویژه در فرهنگ غنی و ارزشمند کشور ما مرسوم است که از قلاده برای بستن حیواناتی چون سگ استفاده می شود و استفاده از آن برای انسان مفهوم خوشایندی در بر نخواهد داشت و شخصیت کودک را نیز زیر سوال می برد.
امان الله قرائی مقدم جامعه شناس و آسیب شناس اجتماعی اظهار کرد: ممکن است که استفاده از ابزاری چون قلاده برای نگهداری و مراقبت از کودک، در فرهنگ کشورهای غربی جایی داشته باشد اما مطمئنا در فرهنگ کشور ما جایی ندارد و به رشد اجتماعی و فرهنگی کودک آسیب بسیاری را وارد خواهد کرد.
ناامنی و اضطراب، دستاورد الگو گرفتن از فرهنگ بیگانه در مراقبت از کودک
آیا جایی امن تر از آغوش پر مهر و محبت پدر و مادر برای کودکی که هنوز به سن راه افتادن نرسیده است و نمی تواند با پاهای خود والدینش را همراهی کند سراغ دارید؟
ناامنی و اضطراب، از دیگر نتایج و دستاوردهای آسیب زننده ای است که گریبان والدینی که در تربیت و نگهداری و مراقبت از کودک خود، از فرهنگ سخیف و بی ریشه غربی الگو می گیرند.
حتی اگر پدر و مادر به دلیل مشکلات جسمی، در به آغوش کشیدن کودک خود ناتوان هستند، ابزار و وسایلی چون روروک، کالسکه و دیگر وسایلی که به این منظور طراحی شده و در بازار موجود می باشند راهکار مطمئن و جایگزین برای این والدین به شمار می روند و نیازی نیست که به گردن فرزند کوچک خود قلاده ببندند.
باشگاه خبرنگاران
چرا اخه انقه دروغ میگین این بچه هایی ک اینجورین درواقع ی بیماری وارن ک از دست زدن ب اونا بدشون میاد و مادرشان برای اینکه اسیبی نبینن ابنارو بهش میبندن
لطفا افکارتونو ع دروه بوق بیارید بیرونننک
سلام دوست من ، ببخشید ولی این قلاده نیست، کودکان اوتیسم از این که کسی لمسشون کنه ، بغلشون کنه یا کلا بهشون دست بزنه بدشون میاد ، و اون وسیله که معمولا شکل کیف ساخته میشه برای اینه که والدین نمیتونن بچه رو بغل کنم و اینجوری گم نمیشه…
همه اینا واقعیت داره …..
اولا قیافه این بچه ها نه به مریض میخوره نه به اوتیسم
دوما از این آدم دو پا هر چی بگی برمیاد
سوما اینا که چیزی نیست بدتر از اینا رو هم انجام میدن تا خودشونو نشون بدن
….. ما هم که باید خودمونو بزنیم به خواب تا حرفای درشت بارمون نکنن …
خدا به داد برسه ….