کدام میوه را با پوست بخوریم؟

اشتراک گذاری :
نودیها:به گفته کارشناسان تغذیه پوست برخی میوه‌ها و سبزیجات سرشار از مواد مغذی است و نباید گرفته شوند.
 
از آنجاییکه پوست برخی مواد خوراکی حاوی مقادیر بالای مواد مغذی است، نباید پوست کنده شوند که از آن جمله می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.
سیب
پوست سیب سرشار از پکتین فیبری محلول است. پکتین به کاهش سطح کلسترول بد کمک کرده و سطح قند خون را ثابت نگه می‌دارد.
انگور
پوست انگور حاوی فیتوشیمیایی های مفید برای سلامت قلب است.
سیب زمینی
پوست سیب زمینی بیش از گوشت آن حاوی آهن، فیبر و فولات است. در حقیت پوست سیب زمینی ۵ تا ۱۰ برابر گوشت آن آنتی اکسیدان دارد.
خیار
با خوردن خیار با پوست در حقیقت میزان مصرف کلسیم، فسفر، منیزیم، پتاسیم، ویتامین A و ویتامین K را افزایش خواهید داد.
بادمجان
پوست بادمجان سرشار از آنتی اکسیدان ناسیونین (Nasunin) است که بسیار برای حفظ سلامت بافت مغز مهم و ضروری است. ناسیونین نوعی فلاونوئید است و اگر شما آن را بخورید کمتر در معرض اضافه وزن قرار می‌گیرید.
 رجا
برای امتیاز دادن به این مطلب اینجا کلیک کن
[کل آراء: 0 میانگین: 0]

Related Images:

Visits: 22

موسوی - مدیر اصلی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Next Post

نقش "علی لاریجانی" در کم‌توجهی به اصلاحات رهبر انقلاب در IPC

پ اکتبر 6 , 2016
سایت نودیها :علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی سه شنبه هفته قبل (۶ مهرماه) در پاسخ به تذکرات دو نفر از نمایندگان مجلس درباره مصوبه دولت درباره مدل جدید قراردادهای نفتی (IPC) اظهاراتی داشت که باعث شگفتی کارشناسان و رسانه ها شد. به گزارش نسیم آنلاین، ابتدا […]

شاید این مطالب را دوست داشته باشی

نودیها

مجله سرگرمی نودیها

ما سعی کردیم با دیگر مجله های موجود در اینترنت کمی متفاوت باشیم اینجا اگر جستجو کنید مطالب متنوع بسیاری خواهید یافت. بیش از 16000 مطلب ...