طرز تهیه آش انار
خانه داری -; نکات آشپزی
طرز تهیه این آش خوشمزه درادامه
مواد لازم:
- برنج ………………………………………….. یک پیمانه (۲۰۰) گرم
- سبزی آش (گزنه، تره، جعفری، گشنیز، نعناع) یک کیلو
- لپه …………………………………………….. ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری (پیمانه)
- پیاز سرخ کرده …………………………… ۳ تا ۴ قاشخ سوپ خوری
- گوشت چرخ کرده گوسفندی ………… ۳۰۰ گرم
- انار …………………………………………… ۲ کیلو (یا رب انار یک لیوان)
- گلپر …………………………………………… یک تا دو قاشق سوپ خوری
- روغن کنجد ……………………………….. ۲ تا ۳ قاشق سوپ خوری
- نمک و فلفل ………………………………… به مقدار کافی
طرز تهیه:
لپه و پیاز را در روغن کنجد سرخ کرده و ۴ تا ۵ لیوان آب را در قابلمه مسی ریخته و روی شعله ملایم میگذاریم کمی نمک و فلفل اضافه میکنیم تا لپه نیمپز شود. سپس برنج را شسته و داخل قابلمه میریزیم. در فاصلهای که برنج کاملاً پخته میشود. گوشت چرخ کرده را با دو عدد پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل مخلوط میکنیم و به شکل کوفتههای کوچک در میآوریم. سپس کوفتهها را داخل آش ریخته و سبزی را پس از شستن و خرد کردن به مایه آش اضافه میکنیم و با شعلهی ملایم میجوشانیم. برنج آش باید کاملاً بپزد و لعاب بیاندازد آب انار را گرفته و داخل آش میریزیم. درآخر گلپر را به آش اضافه میکنیم پس از اینکه آش را در ظرف ریختیم با کمی نعناع داغ تزئین میکنیم.
منبع : ravazadeh.com